Select Page

Termeni si Conditii

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1. INTRODUCERE

Această notificare privind confidențialitatea vă oferă detalii despre modul în care colectăm și procesăm datele dvs. personale prin utilizarea site-ului nostru.

http://lansezonline.com

Prin furnizarea datelor dvs., ne garantați că aveți peste 13 ani.

SC SELF DEVELOPMENT CONCEPT SRL este controlorul de date și suntem responsabili pentru datele dvs. personale (denumite “noi”, “noi” sau “nostru” în această notificare privind confidențialitatea).

Detaliile noastre complete sunt:

Adresa de e-mail: contact@oliviaangelescu.com

Este foarte important ca informațiile pe care le deținem să fie corecte și actualizate. Spuneți-ne dacă în orice moment informațiile dvs. personale se modifică prin trimiterea de e-mail la contact@oliviaangelescu.com

2. CE DATE COLECTĂM DESPRE DUMNEAVOASTRA, IN CE SCOP ȘI PE CE BAZA LE PROCESAM

Datele personale înseamnă orice informație capabilă să identifice o persoană. Nu includ date anonime.

Putem procesa următoarele categorii de date personale despre dvs.:

Comunicarea de Date ce include orice comunicare pe care ne-o trimiteți, fie prin intermediul formularului de contact pe site-ul nostru, prin e-mail, text, mesaje media sociale, postări sociale sau orice altă comunicare pe care ne-o trimiteți. Noi prelucrezăm aceste date în scopul comunicării cu dvs., pentru păstrarea evidenței și pentru stabilirea, urmărirea sau apărarea revendicărilor legale. Motivul nostru legal pentru această prelucrare sunt interesele noastre legitime în caz ca trebuie să răspundem la comunicările trimise, să păstrăm evidența mesajelor și să stabilim, să urmărim sau să apăram pretențiile legale.

Date despre clienți care includ date referitoare la achizițiile de bunuri și / sau servicii cum ar fi numele dvs., titlul, adresa de facturare, adresa de e-mail a adresei de livrare, numărul de telefon, datele de contact, detaliile achiziției și detaliile cardului. Noi prelucrezăm aceste date pentru a furniza bunurile și / sau serviciile pe care le-ați achiziționat și pentru a păstra înregistrările acestor tranzacții. Motivul nostru legal pentru această procesare este realizarea unui contract între dvs. și noi și / sau luarea de măsuri la solicitarea dvs. de a încheia un astfel de contract.

Date despre utilizatori care includ date despre modul în care utilizați site-ul nostru web și orice servicii online, împreună cu orice date pe care le postați pentru publicare pe site-ul nostru sau prin alte servicii online. Noi prelucrezăm aceste date pentru a opera site-ul nostru și pentru a vă asigura că vă este furnizat un conținut relevant, pentru a vă asigura securitatea site-ului nostru, pentru a păstra copii de siguranță ale site-ului și / sau bazelor de date și pentru a permite publicarea și administrarea site-ului și a afacerii noastre. Motivul legal pentru această procesare sunt interesele noastre legitime, care în acest caz sunt pentru a ne permite să gestionăm corect site-ul nostru și afacerea noastră.

Date tehnice care includ date despre utilizarea site-ului dvs. nostru și a serviciilor online, cum ar fi adresa dvs. IP, datele dvs. de conectare, detalii despre browserul dvs., durata vizitei paginilor de pe site-ul nostru, afișările de pagină și căile de navigare, detalii despre numărul de apariții utilizați site-ul nostru web, setările fusului orar și alte tehnologii pe dispozitivele pe care le utilizați pentru a accesa site-ul nostru web. Sursa acestor date este din sistemul nostru de urmărire a analizelor. Noi prelucrezăm aceste date pentru a analiza utilizarea de către dvs. a site-ului nostru web și a altor servicii online, pentru a administra și a proteja afacerea pe care o conducem și site-ul web, pentru a vă oferi conținut și reclame relevante pentru site și pentru a înțelege eficiența publicității noastre. Motivul nostru legal pentru această procesare sunt interesele noastre legitime, care în acest caz ne permit să administrăm corect site-ul nostru și afacerea noastră și să ne dezvoltăm afacerea și să ne stabilim strategia de marketing.

Date de marketing ce includ date despre preferințele dvs. în primirea marketingului de la noi și de la terții noștri și preferințele dvs. de comunicare. Noi prelucrezăm aceste date pentru a vă permite să participați la promoțiile noastre, cum ar fi concursuri, remizele și ofertele gratuite, pentru a vă oferi conținut și reclame relevante pentru site și pentru a măsura sau a înțelege eficacitatea acestei publicități. Motivul legal pentru această procesare este interesul nostru legitim, care în acest caz este de a studia modul în care clienții utilizează produsele / serviciile noastre, pentru a le dezvolta, pentru a ne dezvolta afacerea și pentru a ne stabili strategia de marketing.

Putem folosi datele despre clienți, datele utilizatorilor, datele tehnice și datele de marketing pentru a vă furniza conținuturi și reclame relevante pentru site-uri (inclusiv anunțuri Facebook sau alte anunțuri afișate) și pentru a măsura sau a înțelege eficacitatea publicității pe care o deservim. Motivul nostru legitim pentru această prelucrare sunt interesele legitime, si anume  de a ne dezvolta afacerea. De asemenea, putem utiliza astfel de date pentru a trimite alte comunicări de marketing către dvs. Motivul nostru legal pentru această prelucrare sunt fie consimțământul, fie interesele legitime (și anume, să ne dezvoltăm afacerea).

Date sensibile Nu colectăm date sensibile despre dvs. Datele sensibile se referă la date care includ detalii despre rasa sau etnia dvs., convingerile religioase sau filosofice, viața sexuală, orientarea sexuală, opiniile politice, calitatea de membru al sindicatelor, informații despre sănătatea dumneavoastră și datele genetice și biometrice. Nu colectăm nicio informație despre condamnările penale și infracțiunile.

În cazul în care suntem obligați să colectăm date cu caracter personal prin lege sau în condițiile contractului dintre noi și dvs. nu ne furnizați aceste date la solicitare, este posibil să nu putem executa contractul (de exemplu, pentru a livra bunuri sau servicii pentru dvs.). Dacă nu ne furnizați datele solicitate, este posibil să fie necesar să va anulam un produs sau un serviciu pe care l-ați comandat, dar dacă vom face asta, vă vom anunța în momentul respectiv.

Vom folosi datele dvs. personale doar pentru un scop în care au fost colectate sau dacă este necesar, într-un scop rezonabil compatibil. În cazul în care trebuie să folosim detaliile dvs. pentru un scop nou, vă vom informa și vom explica motivele legale pentru procesare.

Putem prelua datele dvs. personale fără cunoștințele sau consimțământul dvs. atunci când acest lucru este necesar sau permis de lege.

3. COMUNICAȚII DE MARKETING

Motivul legal al procesării datelor dvs. personale pentru a vă trimite comunicări de marketing este fie consimțământul dvs., fie interesele noastre legitime (și anume creșterea activității noastre).

[În conformitate cu Regulamentul privind confidențialitatea și comunicațiile electronice, vă putem trimite comunicări de marketing dacă (i) ați făcut o achiziție sau ați cerut informații de la noi despre bunurile sau serviciile noastre sau (ii) ați fost de acord să primiți comunicări de marketing și, în fiecare caz nu ați renunțat la primirea unor astfel de comunicări de atunci. În conformitate cu aceste reglementări, dacă sunteți o companie cu răspundere limitată, vă putem trimite e-mailuri de marketing fără consimțământul dvs. Cu toate acestea, puteți să renunțați la primirea e-mailurilor de marketing de la noi în orice moment.

Înainte de a vă împărtăși datele dvs. personale cu orice terță parte în scopuri proprii de marketing, vom obține consimțământul dvs. expres.

Ne puteți cere noua sau tertilor părți să incetam să vă trimiteți mesaje de marketing în orice moment conectându-vă la site și verificând sau debifând casetele relevante pentru a vă adapta preferințele de marketing SAU urmând link-urile de renunțare (UNSUBSCRIBE)  la orice mesaj de marketing trimis către dvs. SAU prin trimiterea prin e-mail ne la contact@oliviaangelescu.com în orice moment.

Dacă renunțați la primirea comunicărilor de marketing, această opțiune de renunțare nu se aplică datelor cu caracter personal furnizate ca urmare a altor tranzacții, cum ar fi achizițiile, înregistrările de garanție etc.

4. DEZVALUIREA DATELOR PERSONALE

Este posibil să dezvaluim datele dvs personale cu părțile prezentate mai jos:

      – Furnizori de servicii care furnizează servicii IT și de administrare a sistemelor.

      – Organele guvernamentale care ne obligă să raporteze activitățile de prelucrare.

      – Terțe părți cărora le vindem, transferăm sau fuzionăm părți ale afacerii noastre sau ale activelor noastre.

Solicităm tuturor părților terțe cărora le transferăm datele să respecte securitatea datelor dvs. personale și să le trateze în conformitate cu legea in vigoare. Permitem acestor terțe părți să vă proceseze datele personale numai în scopuri specificate și în conformitate cu instrucțiunile noastre.

5. TRANSFERURI INTERNAȚIONALE

Suntem supuși prevederilor Regulamentului general privind protecția datelor care vă protejează datele personale. În cazul în care vă transferăm datele către terțe părți din afara EEA (European Economic Area), vom asigura că există anumite măsuri de siguranță pentru a asigura un nivel similar de securitate pentru datele dvs. personale. Ca atare:

  • Putem transfera datele dvs. personale în țări pe care Comisia Europeană le-a aprobat ca furnizând un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal; sau
  • Dacă folosim furnizori americani ce fac parte din protecția de confidențialitate UE-SUA, le putem transfera date, având în vedere că acestea dispun de garanții echivalente; sau
  • Atunci când folosim anumiți furnizori de servicii care sunt stabiliți în afara EEA, putem folosi contracte specifice sau coduri de conduită sau mecanisme de certificare aprobate de Comisia Europeană, care oferă datele personale cu aceeași protecție pe care o are în Europa.

Dacă nu este disponibilă niciuna dintre garanțiile de mai sus, vă putem solicita consimțământul dvs. explicit pentru transferul respectiv. Veți avea dreptul să retrageți acest consimțământ în orice moment.

6. SECURITATEA DATELOR

Am introdus măsuri de securitate pentru a preveni pierderea, utilizarea, modificarea, dezvăluirea sau accesarea accidentală a datelor dvs. personale fără autorizație. De asemenea, permitem accesul la datele dvs. personale numai acelor angajați și parteneri de afaceri ce au nevoie să cunoască astfel de date. Acestea vor procesa numai datele dvs. personale pe instrucțiunile noastre și trebuie să le păstreze confidențial.

Avem proceduri în vigoare pentru a face față unei încălcări suspecte a datelor cu caracter personal și vă vom informa pe dvs. și pe orice autoritate de reglementare aplicabilă despre o încălcare, dacă suntem obligați din punct de vedere legal.

7. RETENȚIA DATELOR

Vom păstra datele dvs. personale atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pe care le-am colectat, inclusiv în scopul satisfacerii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare.

Decidem care este perioada potrivita pentru a păstra datele astfel: privim cuantumul, natura și sensibilitatea acestora, riscul potențial de prejudiciu cauzat de utilizarea sau dezvăluirea neautorizată, scopurile procesării, dacă acestea pot fi realizate prin alte mijloace și cerințe legale.

Din punct de vedere fiscal, legea cere să păstrăm informații de bază despre clienții noștri (inclusiv date de contact, identitate, date financiare și de tranzacții) timp de șase ani după ce nu mai sunt clienți.

În anumite circumstanțe, putem anonima datele dvs. personale în scopuri de cercetare sau în scopuri statistice, caz în care putem folosi aceste informații pe o perioadă nelimitată, fără a vă anunța în prealabil.

8. DREPTURILE DVS LEGALE

În conformitate cu legile privind protecția datelor, aveți drepturi referitoare la datele dvs. personale care includ dreptul de a solicita accesul, corectarea, ștergerea, restricționarea, transferul, obiectul procesării, transferabilitatea datelor și (în cazul în care motivul legal al procesării este consimțământul) retrage consimțământul.

Puteți citi mai multe despre aceste drepturi la:

https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/individual-rights/

Dacă doriți să exerciți oricare dintre drepturile menționate mai sus, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@oliviaangelescu.com

Nu va trebui să plătiți o taxă pentru a vă accesa datele personale (sau pentru a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este vădit neîntemeiată, repetată sau excesivă sau refuzati să vă conformați solicitărilor noastre în aceste circumstanțe.

Este posibil să fie nevoie să solicitam informații specifice de la dvs. pentru a ne ajuta să vă confirmam identitatea și să vă asiguram dreptul de a accesa datele dvs. personale (sau de a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi ale dvs.). Aceasta este o măsură de securitate pentru a se asigura că datele cu caracter personal nu sunt divulgate niciunei persoane care nu are dreptul să o primească. De asemenea, vă putem contacta pentru a vă solicita informații suplimentare în legătură cu solicitarea dvs. de a accelera răspunsul nostru.

 Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în decurs de o lună. Ocazional, poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau dacă ați făcut mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța.

Dacă nu sunteți mulțumit de vreun aspect al modului în care colectăm și folosim datele dvs., aveți dreptul să adresați o plângere Biroului Comisarului pentru Informații (ICO), autorității de supraveghere a Regatului Unit pentru probleme de protecție a datelor (www.ico.org.uk).

Am fi recunoscători dacă ne-ați contacta mai întâi in cazul in care aveți o plângere, pentru ca noi sa putem încerca să o rezolvăm pentru dvs.

9. LINK-URI CATRE TERȚI

Acest site poate include link-uri către site-uri, plug-in-uri și aplicații terță parte. Dacă faceți clic pe acele linkuri sau dacă activați aceste conexiuni, este posibil ca părțile terțe să permită colectarea sau partajarea datelor despre dvs. Nu controlăm aceste site-uri terțe și nu suntem responsabili pentru declarațiile lor de confidențialitate. Când părăsiți site-ul nostru, vă încurajăm să citiți avizul de confidențialitate al fiecărui site pe care îl vizitați.

10. COOKIES

Puteți seta browser-ul dvs. să refuze toate cookie-urile de browser sau să vă avertizeze atunci când setările de site-uri sau accesează cookie-urile. Dacă dezactivați sau refuzați cookie-urile, vă rugăm să rețineți că anumite părți ale acestui site pot deveni inaccesibile sau nu funcționează corect. Pentru mai multe informații despre cookie-urile pe care le folosim, consultați politica noastră de cookie-uri aici